Виготовлення халви в домашніх умовах

Виготовлення халви в домашніх умовах

неділя, 20 серпня 2017 р.

Виготовлення сирокопченої ковбаси в домашніх умовах

Виготовлення сирокопченої ковбаси в домашніх умовах

Інгредієнти та обладнання

Печені овочі заготівля на зиму

Печені овочі заготівля на зиму

Консервування на зиму печених овочів - це створення закуски або гарніру. Нескладна, по суті, процедура, що допомагає приготувати овочі так, щоб вони успішно поєднувалися з м'ясними та іншими стравами. Ви можете вибрати: баклажани, цибуля, солодкі перці. Не забороняється додавати в заготовку й інші інгредієнти, які прикрасять страву, урізноманітнюють її смакові характеристики.

Виготовлення закваски для хліба

Виготовлення закваски для хліба

Домашній хліб ароматний, хрусткий, смачний і, безумовно, корисний. Готується він з простих, перевірених інгредієнтів. При цьому борошно може бути цільнозернове, пшеничне, житнє. Для різноманітності не зайвим буде додати кунжут, насіння, горіхи, мед, гарбуз.

Виготовлення шоколаду в домашніх умовах з какао

Виготовлення шоколаду в домашніх умовах з какао

Не любити шоколад просто неможливо! Цей чудово смачний десерт підкорив серця не тільки маленьких солодкоїжок. Навіть люди, які відбулися в цьому житті, не можуть відмовити собі в цій маленькій слабкості. Технологія приготування шоколаду досить складна, однак це не є перешкодою для домашніх кулінарів, які палають бажанням приготувати шоколад своїми руками на власній кухні. Приготування цього ласощів на домашній кухні дозволяє поекспериментувати з начинкою, твердістю десерту, формою і навіть смаком. Але про все по порядку.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND