Консервуємо, сушимо, морозимо, млявому, квасимо. Закрутки для будь-якої господині
COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND
На вихідних з дружиною вирішили з'їздити в ліс. Погода відмінна і тому зовсім не хочеться проводити час сидячи в будинку. Тому така прогулянка буде тільки на користь. Адже ми не просто ходили по ньому, а збирали гриби! Набрали їх стільки, що взимку точно не будемо голодувати. Ось вже встигли замаринувати опята. Вийшли дуже смачні.
Плов - це страва, яку люблять всі без винятку. Соковите, ситне, ароматне. Воно чудово виглядає на святковому столі, а готується досить швидко і просто. Але є багато тонкощів, не знаючи яких приготувати дійсно смачний плов не вийде. Багато господинь стикаються з тим, що замість розсипчастого він виходить липким. Так, рисова каша з м'ясом це теж непогано, але зовсім не те, що хотілося б. Тому до вибору інгредієнтів потрібно підійти дуже серйозно. Сьогодні поговоримо про те, яке м'ясо краще для плова.
COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND