Доброго дня, дорогі мої читачі. Ось і настав час збирання врожаю на городах. Я згадала про це лише тоді, коли моя бабуся «обрадувала» мене майже повним мішком буряка! Рік врожайний видався, бачте. Хвилин на п'ять я впала в ступор, не дуже розуміючи, що буду з нею робити. Зберігати мені її ніде, з'їсти за кілька тижнів таку кількість не вийде, заморозка скасовується через те, що морозилка вже забита фруктами, зеленню і овочами. Загалом, розгубилася я і навіть засмутилася чуток, адже шкода, що добро пропаде. Але, через деякий час до мене дійшло - адже минулої осені я робила чудові заготовки з буряка! І ця смачнотища відлетіла вмить, навіть зима толком наступити не встигла. Так що, закатавши рукава, вирушаю я на кухню переробляти бурак, як каже моя бабуся. Вас запрошую з собою, поділюся з вами рецептами ікри з буряка на зиму - це дуже смачно!
COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND